Retourneren

Je hebt het recht om je binnen 14 dagen na ontvangst van het product te bedenken en de koopovereenkomst terug te draaien.
Gedurende deze termijn kun je datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kun je het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heb je meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je, of een door jou aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Als je in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden hebt besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop je het laatste product of onderdeel hebt ontvangen.
Op het moment dat je met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.
Om gebruik te maken van het retourrecht ben je verplicht je retourverzoek door middel van een ondubbelzinnige verklaring aan te melden via info@fitfi.nl of door het modelformulier te gebruiken. Je krijgt dan van ons een bevestiging. Je kunt het pakket verzenden via een PostNL-servicepunt. Fit-Fit is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van verzendingen of schade tijdens transport. Zorg daarom ook altijd voor een goede, neutrale verpakking. Wij verzoeken je het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.
Wanneer met onze Klantenservice is overeengekomen dat je het pakketje retour kunt sturen, frankeer het dan voldoende. Fit-Fit neemt geen zendingen onder rembours aan. Deze worden geweigerd. Retourzenden van pakketten verloopt via MyParcel (meer informatie hierover ontvang je van Fit-Fit). Brievenbuspost via de reguliere weg.

Retouradres:
Fit-Fit
Generaal Cronjéstraat 28
2021 JJ HAARLEM
o.v.v. het ordernummer
Je draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten in Nederland maximaal € 6,95 zullen bedragen. Dit zijn de reguliere pakketkosten.

Terugbetaling
Nadat je gebruik hebt gemaakt van je ontbindingsrecht ontvang je alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen veertien dagen terug, mits wij het/de product(en) retour hebben ontvangen. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt, indien mogelijk, tenzij je een andere methode met ons afspreekt.

Ruilen
Indien je wilt ruilen geldt het bovenstaande eveneens, maar nemen wij eenmalig de verzendkosten van de nieuwe levering voor onze eigen rekening. Neem hiervoor even contact met ons op via info@fit-fit.nl. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Garantie
Van alle producten van Fit-Fit mag je verwachten dat ze van goede kwaliteit zijn. Maar mocht er onverhoopt iets aan het product mankeren, in geval van normaal gebruik, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via info@fitfit.nl. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Het modelformulier voor herroepingen vind je hier.

https://cdn.myonlinestore.eu/949f4acc-6be1-11e9-a722-44a8421b9960/files/nl_nl_2_Het%20herroepings%28retour%29%20formulier.pdf?

© 2018 - 2021 Fit-Fit | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel